top of page
Zoeken

WestCast vzw

Bijgewerkt op: 7 dec. 2022Na de de succesvolle organisatie van de uitverkochte “Flandrien” avond, werkten Wim Vandoorne, Youri Bultynck en Christophe Dupont het bestaande idee van een West-Vlaamse sport pod- vodcast verder uit. Met zijn drieën werd de vzw “WestCast” opgericht Een non profit vzw ter promotie van de sport in West-Vlaanderen. Ons kindje “In Skum en Zwjèt” wordt een pod- en vodcast waar we gasten uitnodigen uit de West-Vlaamse sportwereld en uit alle sporttakken met drie gasten. De naam dekt de lading voor alle sporten, het moest een typische Westvlaamse naam worden.


Het wordt de laatste jaren moeilijker en moeilijker om als regionale sport, club of organisatie in de schijnwerpers te komen. Meer en meer moet het regionale plaats maken voor het interprovinciale of nationale sportnieuws. Terwijl de bevolking eigenlijk meer en meer naar de basis wil, meer nood aan sportnieuws van eigen bodem. Men kan veel zeggen en vragen, maar men moet het ook doen.
 We geven clubs, events en atleten de mogelijkheid om terug in de kijker te staan. Onze host wordt Christophe Dupont. De podcast zal kunnen bekeken worden op You Tube. In de nabije toekomst wordt ook livestream VODcast voorzien met praatgasten naar aanleiding van sportevents. De podcast zal vaak op locatie gaan en te zien zijn.


Vooral langs onze Pod- VODCast "In Skum en Zwjèt" en met WestCast vzw, willen we de Westvlaamse sport promoten en ondersteunen.
.

Comments


bottom of page