top of page
Zoeken

PODCAST 9 | Wielerseizoen 2024 vanuit D'Oude Glorie in Roeselare

De wielercaravan strijkt deze dagen neer in België voor de klassiekers. Tijd voor een podcast met drie ronkende namen uit het jeugdwielrennen. Héél veel renners uit het hedendaagse profpeloton worden wel ergens gelinkt aan Wim Feys, Rik Devooght of Youri Bultynck. Velen hadden wel één van onze gasten als sportdirecteur, sportmanager of trainer. Tijd voor een babbel met hen in een tjokvol leuk sfeervol café: D’Oude Glorie in Roeselare .


Een openhartige Wim Feys praat over zijn hartproblemen als jonge prof, terwijl onze gasten hun hart vasthouden naar de toekomst toe van onze jonge mannen. Zijn die hoge trainingsvolumes wel gezond op zo’n jonge leeftijd? De combinatie tussen school en aan wielrennen doen, wordt steeds moeilijker. De druk wordt steeds groter op jongere leeftijd. Is het geen tijd voor maatregelen vanuit de UCI?


Maar we hebben het ook over onze profs, de sportinfrastructuur en de recente incidenten tussen sporter en pers. Kortom een héél boeiende podcast waar menig wielerfan zijn duimen en vingers zal van aflikken. De Westvlaamse Sport Podcast "In Skum en Zwjèt". Gemaakt door West-Vlamingen, met West-Vlamingen en West-Vlamingen.


Via Spotify:


Via Apple Podcasts:


Via Website:コメント


bottom of page